top of page

Leefstijl en vitaliteit coaching 45+

Herken jij de onderstaande signalen nu je ouder wordt?

 Vermoeidheid
 Gebrek aan energie
 Vaker ziek zijn
 Niet tevreden zijn met je lijf en of geest
 Spierpijnen na geringe inspanning
 Hoofdpijn
 Gewrichtsklachten
 Concentratiestoornissen
 Snel emotioneel worden
 Verminderd libido

Of


 slapeloosheid
 stress
 burn-out klachten

Soms denk je ‘laat de wereld maar zitten’ en trek je weer de dekens over je hoofd. Maar dat is niet de oplossing naar een vloeiend, sprankelend leven. Dat is overleven. Je ziel en je hart geven je altijd aan hoe je er voor staat. Dit geldt ook als je ouder gaat worden. Soms is er een spelbreker, een sluipmoordenaar in je eigen lichaam en geest, die zorgt dat je je ongelukkig, misschien wel dik en mislukt voelt. In heel veel gevallen is er niet zoveel met je hart aan de hand, maar ergens in je eigen ik is iets niet in balans.


We willen je graag in een transitie fase zetten? Het wordt tijd dat jij je nu zelf centraal stelt. Je zelf de ruimte en tijd geeft om echt te kunnen veranderen. En dit vanuit je eigen zielemissie, jou levenspad. Ben jij die 45 plusser die vanuit angsten en pijnen verlangens en behoeften wilt maken.

Er is geen tijd meer om in een hoek te blijven zitten, het is tijd om zelf volop in het licht te gaan staan. Jouw unieke talenten, kwaliteiten en levenservaring gaan we inzetten om je veranderwensen en doelen te bereiken. Op weg naar een vitaal en rijk leven.

Nieuwsgierig hoe ons vitaliteits- en leefstijl traject er uit ziet neem gerust contact met ons check onze contact pagina.


bottom of page