top of page
meisje uitrekken

Ook wij hebben voor deze vraagstukken gestaan en wat dat lastig om de stap te zetten om wat met je lijf te doen. Ten eerste schaamte, onzekerheid, waren veel te dun, hoe krijg je toch wat spiermassa. En als je wat ouder wordt krijg je het vraagstuk hoe hou ik mijn gewicht vast want ook hormonen spelen een belangrijke rol. Van afvallen tot gespierder, vet verliezen of fitter worden wij hebben alle kennis en ervaring in huis om je te kunnen helpen.

 

Jouw doelstelling , jou vitaliteit zijn het uitgangspunt voor de begeleiding. Een persoonlijk plan,bestaande uit trainingen, voeding, een gezonde mentale geest en de juiste leefstijl zijn de instrumenten om samen doelgericht aan de slag te gaan.

 

Bij onze personal training wordt er periodiek gemeten:

  • Meten is weten

  • Gewicht- BMI- Vetpercentage

  • Visceraal vet (vet rondom de organen)

  • Spiermassa- Basaalmetabolisme (BMR)

  • Cholesterol

  • Bloedsuiker

  • Bloeddruk

 

We willen je graag uitleggen hoe wij te werk gaan.

 

Nieuwsgierig hoe ons programma er uit ziet neem gerust contact met ons check onze contactpagina.

PERSONAL TRAINING

Je bent het zat.
Herken Jij jezelf in het volgende: Ik wil afvallen, aankomen, gespierder worden kortom wat moet ik met mijn lijf, ik wil graag veranderen maar hoe pak ik dit aan. Ik ben al wat ouder of zit in de overgang is er voor mij nog wel een weg om meer in balans te komen? Voel me ongelukkig, vindt
mezelf te mager, te dik en of niet vitaal. Heb een negatief zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen ondanks mijn levenservaring.
Wij geloven in de kracht en talent van jou, waar wil jij zelf naar toe, wat vindt jij belangrijk en wie kan je daar bij helpen.
Uit jarenlange ervaring hebben we een doelgerichte filosofie ,inspiratie, positief denken, motivatie, kracht en doorzettingsvermogen de basis om doelen te bereiken. Blijf dicht bij de natuur zoals de natuur het bedoeld heeft. Wij zeggen wordt weer OER sterk, gezond, fit en slank volgens de natuur;de aanpak naar optimale gezondheid en vitaliteit. 

bottom of page