top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLinda Severijns

Ontdek je innerlijke superheld!


Ontdek wat je wilt maak je innerlijke superheld wakker verover de wereld met je innerlijke super kracht. Ontdek jouw eigen, unieke superkracht. Net als een echte Superheld!

Vandaag een coachingstraject afgesloten afgesloten met een leuk presentje van mijn cliënt/ superheld en met een fraaie tekening van haar zoon met een vette knipoog naar een super held.


Ze schreef als afsluiting het volgende:

Ik ben een alleenstaande moeder van 39 jaar. Ik kom uit een leven van mishandeling en ondervoeding. In februari 2019 kwam ik Bert tegen bij een open dag bij een kickboksschool, hij heeft mij toen leefstijl coaching aangeboden. Inmiddels ben ik 9 maanden verder. Ik ben 10 kilo lichter en krijg bruikbare tips van Bert.

Op sportgebied leer ik welke oefeningen het meest effectief zijn. Op eet gebied leer ik bijvoorbeeld dat veranderingen in mijn eetpatroon met kleine stapjes moeten gaan want met te grote veranderingen in 1 keer houd ik het niet vol. En dan nog de psychische aanpak. Hoe geef je dingen een plekje en ga je vooruit. Het proces gaat langzaam maar vooruitgang is er zeker.


Ik heb van Bert geleerd dat je probeert te doen wat je kunt ook als er soms wat tegenslagen zijn en dat je bij het sporten je lichaam blijft uitdagen.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page